Старши треньорът на Черно море - Илиан Илиев, поведе отбора си към столицата, където утре вечер "моряците" ще се изправят срещу ЦСКА в спор за второто място.

"Идваме в София с настройката, че ни очаква труден мач. Стилът на ЦСКА се промени към по-добро след смяната на треньора. Последният им мач го доказа, имаха доста положения, показаха офанзивна игра, затова очаквам много труден двубой. Трябва да бъдем изключително агресивни в дефанзивен план, тъй като ЦСКА има добри футболисти, които могат да ни създадат много проблеми", сподели Илиев пред "Спортал".

"Не трябва да се заблуждаваме. Очаква ни изключително труден мач утре. Надявам се и футболистите да го оценяват като такъв. Най-важното нещо е да не приемаме, че това е някакъв мач на сезона, финал и т.н. Както казах, два дни по-късно имаме следващ двубой. Трябва да изиграем мача освободени от напрежение - да, трябва да бъдем агресивни, но да не влизаме във "филм", че едва ли не целият сезон на Черно море зависи от тези 90 минути. Какво и да се случи в този мач, има утре и никой не може да отмени това, което направихме досега", допълни треньор №1 на България.