Ранният гол ни помогна много. Има неща, от които съм недоволен. Това заяви треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев след победата на отбора си над Боитев (Враца).

Арда победи в Кърджали Ботев (Враца) с 4:0 в първия мач от 9-ия кръг в efbet Лига.

 “Като цяло съм доволен от видяното – заяви след мача треньорът на Арда Александър Тунчев. - Една хубава победа, успяхме да отбележим доста, пропуснахме и още няколко гола. Не беше лесно в началото. Имахме късмета да вкараме рано и леко след това дадохме инициативата на Ботев. След отбелязването на втория гол изцяло владеехме ситуацията. Има и неща, от които няма как да съм доволен. При 4:0 започнахме да проявяваме егоизъм. Трябваше да продължим да играеч по-колективно. Ако го бяхме направили, щяхме да вкараме още. Говорихме много преди мача, че през миналия сезон загубихме много точки от Ботев (Враца) и трябваше да подходим сериозно. Да, може да се каже, че това е бил най-добрият ни мач от началото на сезона. Щом сме вкарали толкова. Имали сме и други добри мачове, но не сме вкарвали толкова.

И в тренировъчния процес, и по време на паузата по никакъв начин Станислав Иванов не бе под влияние на спекулациите около бъдещето му. Имало е някакво запитване, но до нищо конкретно не се стигна".