Извинявам се на феновете ни за представянето ни днес. Допуснахме нехарактерни грешки и в двете фази - защита и атака. Не можем да ги допуснем и в неделя срещу Левски и смятам, че няма да ги допуснем. Това коментира треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след загубата на тима си от Локомотив Пловдив.

ЦСКА загуби на Националния стадион "Васил Левски“ с 1:2 от Локомотив Пловдив в мач от междинния, 27-и кръг в efbet Лига.

"Изиграхме един много лош мач, през първото полувреме не можах да позная отбора, второто полувреме имаше промяна, но сега не е моментът за негативизъм, защото идва мач с Левски в неделя – посочи треньорът на ЦСКА. - С една победа срещу Левски ще си върнем от части за представянето днес“.

Сърбинът отказа да коментира виковете по негов адрес от страна на феновете на "червените“ за оставка, които гръмнаха още след малко повече от половин час игра.

"Виковете на феновете? Няма да коментирам, не ми е на нивото да коментирам“, заяви Ел Маестро.

"Лудогорец - Левски? Трябва да гледаме нас, не е моментът да гледаме в другите отбори - заяви още треньорът на ЦСКА . - Ще гледаме мача, естествено, но от гледна точка да анализираме нашия следващ съперник. Мотивиран съм си върша работата, щастлив съм да бъда тук. Моята работа е да вложа всички знания и всичката ми енергия и ще продължа да го правя, докато ми бъде позволено".