На новите ще им трябва още време, но няма кой да ни чака, така че всеки трябва да даде най-доброто от себе си още от неделя. Ще търсим във всеки мач точки, защото реално нямаме точки. Това заяви преди подновяването на футболния шампионат един от капитаните на Етър Георги Ангелов.

"Треньорът ни запозна в детайли с играта на ЦСКА 1948, а и ние трудно вече ще се изненадаме с някой от българските отбори. Познаваме се като футболисти и като начин на игра. Детайлите ще решат мача в неделя, надявам се да е в наша полза“, добави футболистът.

"Подготовката ни премина на доста добро ниво за стандартите на България – допълни друг от капитаните на Етър Крум Стоянов. - Въпреки трудния момент, в който се намира отбора, и че има проблеми, клубът се постара да ни подсигури доста добри условия за подготовка. Беше много добра, всички се вложихме максимално, изиграхме добри контроли и сме на сто процента подготвени за старта на новото първенство.

Завърнах се в Етър, защото съм прекарал много добри години тук, които бяха най-добрите за клуба. Сега ситуацията е различна, но нещата се подобряват и ще стават все по-добри. Колективът е на добро ниво, стараем се да приобщаваме новите. Преди време станахме седми, играхме бараж за Лига Европа, което беше успех за клуба, като това е благодарение и на феновете, защото за всеки мач стадионът беше почти пълен. Даваха ни доста стимул. Искрено се надявам в този труден момент за клуба да вървим заедно ръка за ръка и да побеждаваме, а накрая да постигнем целта!“