Старши треньорът на Левски - Николай Костов, говори след третото поредно поражение на тима му в родното първенство. "Сините" загубиха визитата си на Черно море с 3:1 в мач от 29 кръг на Първа лига.

"Отстъпихме на Черно море, защото получихме втория гол. До него мисля, че имахме добро представяне и добри взаимодействия. Даже очаквахме да отбележим втори гол, за да спечелим мача. Ние се отворихме повече, защото търсехме победата. Направихме доста грешки и противникът се възползва от тях. Това е някакъв феномен, тъй като тази година всички наши грешки се наказват с гол“, заяви наставникът на столичани.

"Мисля, че играхме добре физически. Сгрешихме в средата на терена и противникът се възползва в момент, в който бяхме по-добрият отбор. Получихме гол и всичко се промени, а след това получихме и трети гол. Имаме на кого да разчитаме, просто такива са решенията“, коментира той факта, че Левски направи само една смяна в мача.

"Няма как да кажа на Черно море да изиграем още един мач, за да видим как ще изглеждаме с титулярните централни защитници. Определени играчи играят без необходимото самочувствие в тези важни мачове, няма да назовавам имена. Тези играчи, които не мога да изброя, за да не ги обидя, просто нямат необходимото самочувствие. Напрежение при нас има цяла година, но ще излезем от тази ситуация. Имаме подкрепата на публиката. Може би определени привръженици разбират нашето състояние, както спортно-технически, така и игрово, така и финансово. На феновете искам да кажа, че имаме млади футболисти, които развиваме, имаме план как да излезем от ситуацията, но така се случват нещата, че не можем да печелим мачовете си“, завърши родният специалист.