До изравнителния гол на Локомотив съм изключително доволен от представянето на футболистите ми. Това заяви след равенството на Черно море с Локомотив (Пловдив) треньорът на отбора от Варна Илиан Илиев.

Черно море и Локомотив (Пловдив) завършиха наравно 2:2 в мач от 13-ия кръг в efbet Лига.

"Правихме това, което трябва – биехме ги високо, прекъснахме доста атаки, успяхме да създадем ситуации, вкарахме гол и не може опитен отбор като нашия да допусне една грешка, по-точно едно изравняване, дали има грешка или не ще кажат специалистите – коментира треньорът на Черно море след мача. - Не може първият гол да не повлияе на следващите примерно 20 минути – 5 до края на полувремето и още 15-20 минути от второто. Добре, че публиката ни държеше в мача и успяхме с малкото да тръгнем отново, да покажем характер и да се опитаме да обърнем мача. За което поздравявам футболистите, но до изравнителния гол мисля, че правихме това, което трябва да се прави и ние бяхме на прав път.

Принципно, ако тръгнем да говорим за съдийството – аз не искам. Повече футболът трябва да гледаме като цяло. Ако нашите играчи влияят на играта при отменения гол, също влияят при първия гол за Локомотив – има играч, който е в засада и посяга да играе с глава, той също влияе на ситуацията, така че – това е моят прочит. Но както и да го прочитаме ние – лошото за нас е, че голът беше отменен".