Двамата изпълнителни директори на ЦСКА - Стоян Орманджиев и Филип Филипов заявиха, че Стамен Белчев ще остане старши треньор на клуба, ако класира "червените" за Лига Европа.

"Стамен Белчев има поставена цел. Дали ще е той следващия сезон ще се реши след края на сезона. Ако си постигне целта, няма проблем да остане на работа. Затова сме му гласували това доверие. Класиране в Лига Европа. Когато го назначихме за треньор. Само респект към него, защото той пое отбора в деликатна и сложна ситуация, след смяната на Нестор Ел Маестро“, сподели Филипов.

"В момента имаме дисбаланс в отбора, което не е тайна за никой. Имаме натрупване на някои позиции, на други дефицит. Първата стъпка е да имаме балансиран отбор. Не можеш да даваш големи пари и да привличаш сериозни футболисти, когато има дисбаланс. Първо един балансиран отбор, а след това да се следят футболисти с качества. Да си следваме стратегията и да изградим отбор“, добави Филипов.

Другият изпълнителен директор Стоян Орманджиев заяви:

"Ние като ръководство сме зад институцията треньор в ЦСКА. Треньорът трябва да има власт. Когато се спазва структурата и стратегията за игра може да се привличат новите футболисти. ЦСКА трябва да играе доминиращ стил и така може да селектираш играчи“, допълни своя колега Орманджиев.