ЦСКА-София приема Черно море в мач от 34-ия кръг, плейофи за разпределяне на местата в "Топ 6“ на efbet Лига.

Двата тима се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски“ от 20:15 часа. Двубоят ще бъде ръководен от топ рефера Георги Кабаков.

Срещата е директен сблъсък между двата отбора за второто място в класирането и право на участие в квалификациите на Лига на конференциите.

"Моряците“ пристиган в София като втори в класирането и с 2 точки аванс пред третия ЦСКА-София.

В последните си пет шампионатни двубоя Черно море имат 3 успеха и 2 равенства. ЦСКА са с 2 победи, 2 загуби и равенство.

Треньорът на домакините Стамен Белчев няма да може да разчита за ключовия мач на контузените Юрген Матей, Мартин Стойчев и Илиан Антонов, както и на наказания Фернандо Каранга. Брадли де Нойер също не е актуална тема, тъй като е отстранен от първия тим заради непрофесионално отношение. Тибо Вион, Браян Кордоба и Марселино Кареасо имат по 8 жълти картона, така че ще трябва да бъдат много внимателни в своите действия, ако не искат да пропуснат последната среща с Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

Илиан Илиев ще трябва да се справя без Мишаел Алвес и Виктор Попов, но в групата се завръща Мазир Сула.

В редовния сезон Черно море спечели домакинството си с 1:0, а мачът в София не излъчи победител, като двубоят приключи наравно 1:1.