Новият треньор на Берое - Хосе Луис Ачиари беше доволен от играта на своя отбор, но не и от това, че тимът му не успя да отбележи гол в мача при равенството с ЦСКА 1948.

"Поздравявам момчетата за добрия мач, който изиграха. Жалко е, че не успяхме да вкараме гол от всички ситуации, които имахме. Много съм доволен, защото играхме срещу много добър отбор.

Имахме интензитет, имахме доста положения. Поздравявам моите играчи. Мисля, че нашите фенове трябва да са доволни, защото момчетата се раздадоха на 100%, но не успяхме да спечелим мача за тях", започна Ачиари.

"Миналата седмица имахме добър мач, но когато имаме три мача ще има ротации и ще видя всички футболисти. Нямам съмнения, че това е пътят - да се забавляваме на терена и да играем нашата игра.

Мога да говоря за тези два мача, които водих аз. Трябва да работим върху завършващия удар. Доволен съм, защото успяхме да направим ситуации. Нямам съмнение, че и головете ще дойдат.

Хората от треньорския щаб ми разказаха за дербито, но аз мислих само за този мач срещу ЦСКА. Утре вече ще започна да разучвам историята на това дерби. Казаха ми, че ще бъде без публика този мач. Би било хубаво да е с публика и да подарим една победа на нашите фенове", сподели Ачиари по повод следващия мач на Берое, а именно дербито на Тракия срещу Ботев (Пловдив). Мачът е на 30-и септември.