Имали сме мачове, в които сме играли по-добре и не сме побеждавали, а сега успяхме да спечелим при равен мач. Победихме благодарение на удара на Фабио Лима. Това коментира треньора на Левски Николай Костов след победата на тима над Хебър.

Левски победи като гост Хебър с 1:0 в последния мач от 23-ия кръг в efbet Лига с фамозен шут от дистанция на крилото Фабио Лима.

"Мачът протече така, както очаквахме – анализира наставникът на Левски сред двубоя. – През първата част имахме добър контрол над играта въпреки състоянието на терена. Свед почивката играта се изравни, след като противникът започна да играе с дълги подавания. Контролът над топката при нас бе занижен през втората част и имаше равенство в играта.

През първото полувреме нашите атаки бяха през левия фланг и Фабио Лима бе изолиран. За него нещата тръгнаха добре, скоростен играч и очакваме той да се приспособи към играта, терените и да бъде добър заместник на играчите, които ни напуснаха“.

Треньорът на Левски бе категоричен, че победата е била много важна за тима, за трупане на самочувствие.

На въпрос дали новото попълнение на "сините“ – Евертон, ще бъде включен в следващия двубой срещу Крумовград, наставникът на Левски заяви: "Всичко зависи от документите, по които се работи“.

Николай Костов бе попитан дали Левски ще привлича нови играчи или ще разчита на наличните до този момент, а той отговори: "Приключихме с привличането на нови футболисти, имаме стратегия за лятото, която ще бъде представена по-късно“.

Треньорът говори и за предстоящия мач на отбора с Крумовград.

"Не искам да мисля как отсъствието на Александър Колев ще повлияе на играта на Крумовград. Трябва да се настроим и да си направим мача така, както го планираме. Вярвам, че на "Герена“ заедно ще победим Крумовград“, посочи Николай Костов.