Старши треньорът на Локомотив София - Данило Дончич заяви, че не се притеснява от липсата на нови попълнения в редиците на тима. Днес столичните "железничари" проведоха първа тренировка за 2024 г.

"Както винаги, пожелах на момчетата здраве, да нямат контузии, да имат успехи в мачовете и да подобрим играта и резултатите. Няма нови попълнения, но това изобщо не ме притеснява, защото имаме голяма група от качествени футболисти. И това го показахме през есента с няколко силни мача срещу силни отбори. Имаше колебания с някои лоши резултати, но с една добра подготовка, да затвърдим добрата атмосфера между футболисти, треньори и ръководство и ще подобрим представянето си и резултатите", започна Дончич.

"Ако ще идват нови футболисти, те трябва да бъдат два пъти по-добри от тези, които имаме. Нашите момчета показаха, че могат. Повечето от тях играха достатъчно време. Относно на кои позиции ще имаме нужда, то това ще стане ясно по време на подготовката. Така че не търсим определени позиции. Имаме определени шест контролни мача, подготовката ще премине на нашия стадион. Надявам се да имаме късмет с хубаво време и с една добра подготовка да влезем в първенството. Като непосредствена цел мога да кажа, че не искам да имаме такива резки амплитуди – най-вече в резултатите. Имахме мачове, в които през есента играхме много слабо и допуснахме нелепи загуби. А в други мачове в много силни отбори показахме, че можем да играем наравно с тях", посочи Дончич като контури на плановете за зимната работа.