Организираните фенове на ЦСКА от Трибуна Сектор "Г" призоваха червената общност на протест след предстоящия мач с Арда от Първа лига.

Причина за апела е поредната спънка по реконструкцията на ст. "Българска армия". Вчера клуба обяви, че получаването на разрешително за строежни дейности ще се забави, тъй като бившият заместник-кмет на столичния район Красно село - Николай Веселинов, е подал нова жалба в последния момент.

"Армейци,

С оглед събитията от последните 24 часа бихме искали да обявим няколко неща. На първо място търпението на всички ни относно така желаната реконструкция на нашия дом е тотално изчерпано. Прекалено дълго позволихме на всякакви знайни и незнайни индивиди да "мътят водата" и да пречат на половин България да сбъдне една от най-съкровените си мечти.

В петък след мача с "Арда" ще се насочим към Орлов мост. В последно време в района на София е доста ветровито, така че не можем да предвидим накъде ще ни задуха вятъра след това - ще бъде решено и обявено от нас по време на самата футболна среща.

Призоваваме всеки един, който обича ЦСКА и милее за добруването на любимия си клуб да присъства в петък или на стадиона, или ако не може - след това в 18.30 ч. на Орлов мост.

Предупреждаваме и всички замесени и отговорни лица по веригата - това е само началото. Няма да спрем и няма да се откажем докато мечтата ни не стане факт. А който продължително и по собствено желание си играе с огъня има голяма вероятност накрая и да се опари...

САМО ЦСКА!"