Валентин Илиев, треньор на ЦСКА 1948, беше доволен от своя отбор при равенството срещу Локомотив (Пловдив) в последен мач от редовния сезон в Първа лига.

"Отборът се представи на добро ниво, особено през първото полувреме. Имахме много чисти ситуации за гол. През втората част имаше момент, в който Локомотив имаше инициативата. Хубавото е, че останахме хладнокръвни. Действахме уверено и със самочувствие, което беше факторът да не ни отбележат втори гол", заяви Илиев.

"Отборът с всеки изминал мач започва да изглежда позитивен и повече като колектив. На всички им е ясно, че сам човек не е за никъде и ако не сме сплотени, ще ни бъде много трудно, независимо от това, че разполагаме с футболисти с много добри индивидуални качества. Не е приятно да пропускаш, но е още по-неприятно да не създаваш положения. Фокусираме се върху недостатъците ни и тези голове ще започнат да влизат тогава, когато имаме най-голяма нужда от това.

Страхотна конкуренция. Не виждам нито един слаб отбор. Мисля, че за всеки един тим от тази група шансовете са 50 на 50. Зависи от това кой има по-голямо желание да върви напред", завърши Илиев, говорейки за конкуренцията в плейофите за седмото място.