Атанас Рибарски, треньор на бронзовите медалисти от сезон 2022/23 в родния футболен елит, коментира поражението на своя клуб от Крумовград с 0:1 като гост в среща от 5-и кръг на Първа лига.

"Разочароващ мач. По нищо не очаквах такъв резултат. Наша стара слабост, че не отбелязахме гол, защото ни коства трите точки. Нямам обяснение защо не можем да вкараме, защото имаме ситуациите. Да се надяваме, че е липса на шанс, а не на качества. За съжаление, втори пореден мач отново не можем да отбележим. Имахме шансове в края, направихме всичко възможно, вкарах всички офанзивни футболист, но не успяхме да вкараме“, започна Рибарски.

"Мислехме много варианти за промяна и да имаме присъствие в наказателното поле на противника. Водещият ни голмайстор – Ивайло Чочев, също не успя. Не може отбор, който се бори за топ 3 да разчита на дефанзивния си халф“, каза още той.

"По някакъв начин миналия мач ни повлия, въпреки че не сме акцентирали върху това. До гредата на Талис доминирахме тотално, но после допуснахме много леки грешки. Този негативизъм от миналия мач трябваше да бъде преодолян с добър резултат днес, но не си вкарахме създадените ситуациите“, добави още Рибарски.

"Относно амбициите на клуба от два мача да имаме 1 точка е нагитвно. Мисля, че съм достатъчно отговорен да кажа стоп. За мен на първо място е развитието на отбора, ще имаме среща с ръководството“, завърши наставникът на "червените".