Красимир Балъков, треньор на Локомотив (София), говори след равенството 1:1 с Етър на стадион "Ивайло“ във Велико Търново в мач от 32-рия кръг в efbet Лига.

"Първото полувреме напрежението в отбора ни изигра лоша шега, макар да казвам цяла седмица, че Етър ще играе освободено. За съжаление, не ме разбраха. Започнахме да играем, след като допуснахме гола. След като изпуснеш питомното, ходи гони дивото. В групата на изпадащите никой не прощава“, започна наставникът на "железничарите".

"Имахме ситуации, от които можехме да отбележим след червения картон. Веднага разбрах след червения картон, че друг шанс няма да имаме. Не успяхме да храним нападателите с топки от фланговете“.

На въпрос дали червеният картон на Карлос Франса е бил тактическо решение, Балъков заяви: "Не знам дали искаше Карлос Франса да си изкара картон, но си изкара и следващия мач ще почива. Каквото можем ще променим за следващия двубой.

Не очаквах да има притеснение в началото в играта на моите играчи. Явно това е психиката на този мач, защото Етър няма какво да губи, докато ние имаме много какво да губим.

Съдията в последните минути направи мача много емоционален, като той си вървеше нормално. Кажете ми на Карлос Франса, когато му вдигна първи картон съдията, какво направи нашият футболист. Той беше на скорост… какъв е този картон за симулация. Попитах съдията и той не успя да ми обясни“, завърши Красимир Балъков.