Треньорът на Етър Емануел Луканов не спести критики към съдийството след загучата на отбора си от ЦСКА 1948.

В мач от шестия кръг в efbet Лига ЦСКА 1948 победи като домакин Етър с 1:0 с гол от дузпа на Ивайло Чочев.

След двубоя треньорът на гостите от Велико Търново не скри претенциите си към съдиите за неотсъдена дузпа в полза на Етър през втората част за нарушение срещу Ивайло Димитров.

“Влязохме в мача малко плахо, въпреки че имахме план да контраатакуваме – анализира двубоя Луканов. - След почивката от началото до края имахме положения. Губим пети мач заради ВАР. Всички видяха, че имаше дузпа срещу Ивайло Димитров, само един човек не я видя. Не знам вече какво да си мисля. Колкото и здрави нерви да имаш, колкото и културно да се държиш. Не мога да го приема. Борим се за всяка точка и това, което се случва, не е справедливо“.

Треньорът на Етър отдаде заслуженото на съперника, определяйки ЦСКА 1948 като един от най-добрите отбори в първенството.

“Доминираха през първото полувреме, но след това ги притиснахме и започнаха да бавят играта – заяви Емануел Луканов. - По нищо не отстъпвахме, Да, липсваше ни ефективност, но представянето на футболистите беше добро. Наистина, явно трябва да изстрадаме първата победа. Дано да се възползваме от проблемите на Ботев (Пловдив) в следващия кръг. Съперникът има бюджет, който сигурно се доближава до този на Лудогорец. Играем обаче на “Ивайло" и трябва да спечелим".