Имахме своите положения, бяхме близо до това да вкараме гол, не успяхме. Мисля, че не се усети липсата на никой, който напусна тима. Имаме много момчета, които са тук, имаме много мачове още - ще играем все по-добре. Това заяви треньорът на Хебър Любослав Пенев след загубата на тима си от Локомотив София.

Отборът на Локомотив София победи като гост Хебър с 1:0 в първия мач от 21-ия кръг в efbet Лига.

"Имаше два неприятни момента в мача - голът им в началото на първото полувреме и червеният картон на старта на второто – заяви още Любослав Пенев. - Те на практика много влошиха шансовете ни да стигнем до равенства, а какво остава за победа“.

Любослав Пенев не скри недоволството си от малкото допълнителни минути, които даде съдията в края на двубоя.

"Искам да обърна внимание върху нещо. Направихме осем смени, имаше спиране на играта, влизане на докторите и накрая само 4 минути продължение. Това не е окей – категоричен бе Пенев. - Гледаме мачове от Европа, надявам се нашите съдии също да се учат от там, но това не се случва. Така се наказват и зрителите, защото те не гледат две по 45 минути, а две по 40 или по 32 и точка. Това не е оправдания за загубата, но това често ми се случва, откакто съм в Хебър и едни и също хора го правят".

Пенев каза още, че червеният картон на бранителя на Хебър Архан Исуф е бил справедлив.

"С щаба ми правим всичко възможно играчите да не усещат финансовата криза в клуба и да мислят само за футбол“, заяви още треньорът на отбора от Пазарджик.