Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев беше много разочарован от поражението на своя отбор от Етър в среща от Първа лига и дори обяви, че най-вероятно няма да води тима повече.

"Не полагаш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия.

Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства.

Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова", заяви Стоев.