Старши треньорът на Крумовград - Станислав Генчев, говори след успеха на неговия тим като гост над Ботев Пловдив. Крумовград спечели първия си мач от пролетния полусезон на Първа лига с 1:2.

"Мога да разделя мача на части. Влязохме добре в срещата, вкарахме гол, но между 5' и 40' оставихме Ботев да владее играта и е учудващо за мен как го допуснахме и Ботев не ни вкара гол. Второто полувреме беше равностойно, ние успяхме да се възползваме и да вкараме, за да спечелим мача. Отборът ни може повече от това, което показа днес. Това им казах и на почивката, че второто полувреме трябва да се представим по-добре“, заяви Генчев минути след края на двубоя на спортен комплекс "Никола Щерев – Старика“.

"Между нашите ръководства не е имало напрежение. И двете ръководства искахме до играем на Колежа, пред повече публика, на по-хубав терен. Няма лоши чувства към Ботев, защото отборът ми помогна много, назначавайки ме на работа. Дори днес на трибуните имаше фенове на Ботев, които ми ръкопляскаха“, разясни Генчев за ситуацията с мястото на провеждане на мача.

"Най-вероятно ще има двама нови футболисти. Водим преговори, като се очаква във вторник да се присъединят към отбора“, каза той за селекцията в отбора.

"Във всеки мач трябва да играем за победа, да се надиграваме с най-добрите отбори и на моменти да ги надиграваме. Сигурен съм, че следващият ни мач ще бъде по-добър от днешния, а резултатът е Божа работа“, завърши Генчев.