Старши треньорът на Локомотив София - Данило Дончич, говори след поражението на неговия тим от Лудогорец. Столичните "железничари" загубиха като домакини от "орлите" с 1:3.

"Много съм доволен от момчетата. Изиграхме силни 60 минути. До изравнителния гол контролирахме всичко, което Лудогорец се опитваше да направи. Бяхме организирани в защита. Играхме здраво, но след като ни вкараха изгубихме средата на терена", сподели наставникът на столичани.

"Анализирахме ги добре, те играха със същия състав като със Спартак Търнава. Мислех, че през второто полувреме ще са по-изморени, но то стана точно обратното.

Днес много ни липсваха двамата нападатели, които не можеха да вземат участие. Липсват ни опции в нападение. Трябва да сме по-опасни отпред", добави треньорът.

"Има добра атмосфера в съблекалнята, вярвам, че вървим нагоре. Ако днес имахме малко повече късмет, можехме да вземе една точка, което щеше да е идеално. Но срещу Лудогорец се играе трудно.

"След три дни имаме друг тежък мач с ЦСКА, те са претендент за титла. Надявам се да повторим добрата игра от днес и да се поздравим с успех", каза още Дончич.