Изпълнителните директори на ЦСКА - Филип Филипов и Стоян Оманджиев бяха категорични, че клубът ще има нов стадион. Двамата дадоха обща пресконференция на Националния стадион "Васил Левски", на който "червените" играят от началото на пролетния полусезон заради реконструкцията на ст. "Българска армия".

"Наясно сме каква е ситуацията. Искам да успокоя цялата армейска общност. Стадионът ще бъде построен. Самият факт, че сме напреднали с демонтажа не е случаен. Имаме недоброжелател, Николай Веселинов, който е жалбоподател. Имаме решение в наша полза. Не може да знаем какви са доводите“, отговори Орманджиев на въпрос свързан с информацията, че главният архитект на София заяви, че ЦСКА все още няма разрешение за строеж.

"Въпросното лице е незаинтересована страна в случая. Заинтересованите страни сме ние и държавата. Неговото обжалване е абсолютно недопустимо и се надявам, че съдът ще вземе мерки, за да можем да работим спокойно. В момента работим на предварително издадено решение, което ни дава възможност за демонтаж и да довършваме работата по проекта на стадиона. Когато му дойде времето ще се премине към тоталната реконструкция на стадиона“, каза още той.

Филип Филипов добави:

"Каквото зависи от клуба, то се прави. Всичко върви добре. Единственото, което се бави е забавянето от недоброжелатели. Крайният срок за довнасяне на сумата в капитала на дружеството е февруари следващата година, но тази сума от 28 млн. ще бъде внесена следващата седмица. Сами виждате какви намерения имат собствениците. До момента са внесени малко над 7 млн. лева“, каза изпълнителният директор.