Треньорът на Пирин Благоевград - Олександер Бабич не скри разочарованието си след домакинското равенство срещу вече изпадналия Етър (2:2).

"Знаехме, че ни очаква труден двубой и трябва да спечелим. С тази игра в отбрана не заслужавахме дори точка. С грешките в защита. Трябва да движим топката по-добре, да я търсим, да влизаме в единоборства и да сме по-агресивни. Все неща, които не видях днес на терена. Не бяхме на нашето ниво. С такова поведение ще ни бъде много трудно до края на сезона. Трябва да променим нашето отношение.

Трябва да вземем отношение за нашите грешки. Имахме проблеми с контузени и липсващи футболисти. Може би трябваше да сменя шестима, ако имах възможността. Това е труден период за нас и е време за дълбоки анализи. Не става въпрос за тактика, а за нашия дух и отношение.

В последните няколко мача това ни липсва и трябва да си поговорим. Не говорим за индивидуални грешки, а за цялостно поведение. Липсваше ни пиринският дух. Вероятно е и аз да си взема нужните поуки за това, което видях.

Ние сме в дъното, сред последните тимове. Няма смисъл да падаме по-ниско и да сваляме гарда духом. Трябва да натиснем газта последните два мача и да играем с различно отношение", каза Бабич.