Старши треньорът на ЦСКА 1948, Валентин Илиев, коментира победата над Локомотив София с 2:1 в Бистрица.

"Поздравявам момчетата, заслужено победихме. Не само в този мач, а и в преходните, показахме, че можем да играем като отбор и да сме дисциплинирани. С повече работа, постоянство и желание нещата ще вървят към по-добро", сподели Илиев след срещата.

"Не мисля, че в България може да се изненадаме с кой знае какво. По-скоро голът, който получихме, беше от наша грешка, най-вече от позициониране. Това е футболът. Имаме млади футболисти, на които им трябва опит и такива мачове, с които да трупат увереност и да надграждат."

"Ако не им се дава шанс, няма да грешат, но няма и да търпят развитие. Грешката за гола не бе единствената, имаше още такива, но затова сме ние като треньорски щаб, за да работим върху тях", каза Илиев.

"Със сигурност им повлия позитивно, съгласен съм, че второто ни полувреме срещу Лудогорец бе по-добро от първото. Отдавам го на младоста. Имало е доза пренавитост или притеснение. Казахме си в съблекалнята, че независимо срещу кого излизаме, трябва да играем футбол и да се наслаждаваме на тази игра. Това е идеята, не да играем под напрежение и страх да не сгрешим", допълни той.