Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, остана разочарован от представянето на своите играчи при загубата от Ботев Пловдив. Врачани загубиха домакинството си от 14-и кръг на Първа лига с 3:5.

"И аз се питам защо не успяхме да победим след като вкарахме три гола. Вътре това си говорихме с момчетата кога за последно сме вкарали три гола. Не приемам поведението на отбора в ситуациите, в които ни вкараха головете. Не приемам и поведението на отбора, когато играеш вкъщи срещу противник, срещу който трябва да дадеш всичко от себе си, ако искаш да победиш. Ако мислим така да продължаваме, нямаме допирни точки в начина на мислене и пътищата ни ще се разделят", заяви Янев.

"Ботев Пловдив е добър отбор, не бива да се заблуждаваме, разполагат с качествени футболисти и играят добре с топката. Но ние бяхме сигурни, че ще имаме ситуации за гол и така и стана. Бяхме разучили добре противника, но не бях предвидил, че ще ни вкарат такива лесни голове", каза още бившият наставник на ЦСКА и Пирин Благоевград.

"Ще трябва да поработим много за взаимовръзките в защита, както и в отборната стратегия срещу отбори като днешния", добави наставникът на врачани.