Вече бившият наставник на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев излезе със специално изявление, в което благодари на футболната общественост в Пазарджик за подкрепата и изрази задоволство от постигнатите успехи, въпреки проблемите, които съпътстваха отбора. "Ел Голеадор" бе начело на клуба в рамките на 1 година и 2 месеца. За този период той спаси клуба от изпадане на два пъти, а освен това Хебър игра исторически първи полуфинал в турнира за Купата на България.

"Изминаха тежки 14 месеца, в които със сърце и душа ежедневно работих за Хебър както аз, така и моят екип. Написахме история с представянето си и съм горд от всеки един футболист и служител на клуба. Факторите и проблемите, които не позволиха на Хебър да заеме по-високо класиране в шампионата, бяха много и съм ги споменавал многократно. Кризите също бяха от всякакъв характер, но съм щастлив, че с момчетата гледахме през цялото време в една посока и с дисциплина, мъжество и отборна игра спасихме Хебър да не изпадне във Втора лига.

Специално искам да благодаря на г-н Румен Димитров за усилията, които той положи да издържим до края на сезона. Публиката на Хебър и хората, които идваха на стадиона в Пазарджик, заслужават да виждат отбора си сред най-добрите у нас и им го пожелавам най-искрено. Подкрепата и уважението на феновете, която беше към мен и екипа ми през последните 14 месеца, ще остане завинаги в съзнанието ми.

Благодаря и успех на Хебър (Пазарджик) !

С уважение : Любослав Пенев"