Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори пред медиите преди утрешния бараж за Лига на конференциите с тима на ЦСКА.

Срещата започва в 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Непримирими сме, продължаваме да вярваме. Изцяло съм концентриран върху двубоя. Да, имаше мач с неприятни сцени преди време, всеки има право на мнение. Всеки отговаря за действията и приказките си, по никакъв начин това не ми влияе. Концентрирани сме върху двубоя. Няма точен момент и няма случайности, Господ така е отредил. В едно дерби ключово е кой ще покаже по-голямо желание, кой ще играе като отбор. Когато играеш като отбор, можеш да надскочиш себе си. Имаме един страхотен колектив. За нас всеки мач е бонус. Щом можеш да излезеш на зеления терен, естествено, че е бонус.

Не трябва да се страхуваш - или побеждаваш, или губиш. Равният в много случаи го приемам като загуба. Направихме нещо хубаво, можем да направим нещо още по-хубаво. Освен Умарбаев всички други са на разположение. Подготвени сме за всякакви варианти. Няма как да излезем с една стратегия, защото всеки двубой може да се развие по различни начини, готови сме да реагираме на всякакви варианти. По-хубаво нещо от това да има фенове не може да има. Не бих се съгласил с някой футболист, ако не иска да е пълен стадионът. Мен това ме мотивира, още като футболист. Играл съм пред пълни трибуни, чувал съм какво ли не за себе си, не ми влияе негативно това нещо"
, заяви Илиев.