Георги Дерменджиев, треньор на Лудогорец, сподели, че е много доволен от играчите си за постигнатия успех над ЦСКА-София като гост в среща от 20-ия кръг на Първа лига.

"За всички футболисти беше много важно да има фенове. Лудогорец изигра един много силен тактически мач. Поздравявам момчетата.

Много добре знаехме и бяхме готови как ще играят ЦСКА. Точно това искахме и го постигнахме. Този един гол ни носи три точки", започна той.

"Играчите бяха готови за атмосферата. Бяха готови за това, че ще има прекъсвания по време на мача. Аз ги поздравих затова, че показаха изключителен интелект.

Влияят промените обаче ние имаме момчетата и видяхте, че тези, които влязоха си свършиха перфектно работата. Ние мислим, че след паузата всички ще бъдат възстановени.

Колкото и да е шаблонно - ние вървим мач за мач. Трябва да се възстановят играчите, защото ни чака един много сериозен съперник, много по-висока клака от това, което играхме днес", каза още Дерменджиев.

"Има промяна, тя се вижда. Резултатът там наистина беше голям какви са причините не мога да говоря за тях, но ще направим всичко да се класираме за елиминациите", заяви Дерменджиев относно предстоящия мач в Лигата на конференциите срещу датския Нордселанд.

"Стадионът - пълен. Много фенове. Би трябвало да си подкрепят отбора и те го подкрепят, но не трябва да се стига до такива ексцеесии", завърши Дерменджиев, коментирайки инцидентите в края на мача след гола на Лудогорец.