Бранителят на ЦСКА - Християн Петров, говори преди утрешното домакинство на Черно море. "Червените" приемат "моряците" в директна битка за второто място в Първа лига.

"До преди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, сега допускаме ранни голове. Не мога да си обясня на какво се дължи. Ще се надяваме да се поправим в следващите мачове и да излезем със суха мрежа. Трябва да подобрим нашето представяне без значение у дома или навън. Може би преместването на Васил Левски оказва влияние, защото усещането е различно, но се надяваме всичко да се поправи в следващите мачове“, каза Петров.

"Играл съм с абсолютно всякакъв вариант като мой партньор. В чудесни взаимоотношения съм с всички в отбора. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация с всеки един от тях. Както винаги играта в защита на целия отбор е изключително важна. Ако получиш един гол, ще бъде трудно да обърне резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надявам да излезем мотивирани компактни и да излезем със суха мрежа. Усещам подкрепата на публиката във всеки мач. Благодарен съм на феновете, че са зад отбора“, заяви защитникът.