Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след поражението на неговия тим от Хебър Пазарджик. "Смърфовете" загубиха домакинството си от 22 кръг на Първа лига с 1:2.

"Неприятен резултат за нас. Като игра направихме това, което искахме. Отбелязахме гол, имахме още ситуации. За съжаление, не успяхме да отбележим още един гол и да затворим мача. През втората част положихме усилия. Мисля, че Хебър цял мач нямат ситуация пред нашата врата, но вкараха два гола", заяви след срещата Томаш.

"Локомотив винаги ще го има, благодарение на публиката. Любо Пенев е много добър треньор и рядко променя стила си на игра. Щом днес си позволи да го направи, значи, че той уважава нашия стил. Като игра - този мач ни е по-добър от гостуването в Кърджали, но резултатът е негативен. Много пъти съм казвал, че резултатът не е фактор. Фактор е работата", каза още наставникът на "черно-белите".

Той отговори и на въпрос дали има развитие около преговорите за негов нов договор с клуба.

"Беше ми споменато един път. Сега ще пусна отбора в почивка, ще се чуя със собственика и тогава ще ви кажа. Имам договор до лятото. В момента, в който подписах, докато ми свърши договорът, ще работя със сърце и душа и ще давам най-доброто от себе си", допълни Александър Томаш.