Не ми харесва, че нямаме спокойствие и самочувствие да играем с топката. Може би липсата на точки ни притеснява. Ще работим се надявам да е в по-добър план всичко. Това коментира треньорът на Етър Светослав Петров след равенството на отбора си срещу Берое в Стара Загора.

Отборите на Берое и Етър завършиха наравно 0:0 в последния мач от 20-ия кръг в efbet Лига. Етър игра от 76-ата минута с 10 души.

"Не мога да кажа, че съм много доволен. Да, доволен съм, защото съумяхме да вземем една точка, имайки предвид последните мачове - едно е много по-добре от нула – каза след мача наставникът на Етър Светослав Петров. - Не съм доволен от това, че имахме възможности да държим топката. Имахме конкретен план за мача, който се получи в две-три ситуации преди да бъде изгонен Кольо Станев и в две-три ситуации през първото полувреме. Идеята бе да използваме бързите флангови състезатели и да създадем положения. Имахме чисти положения, от които можеше да отбележим. Берое също имаше ситуации.

На полувремето коментирахме с футболистите да се опитаме малко повече да имаме спокойствието и да правим нещата, които искаме, за да се поздравим с пълен актив от точки“.

Треньорът на Етър коментира и червения картон за отбора му.

 "Трябва да изгледам ситуацията отново, но щом е червен картон - на ВАР е Кабаков - със сигурност го има червения картон – заяви Светослав Петров. -  Това ни е седмият червен картон, не знам какво да кажа. Хубавото е, че този път не получихме гол в края на мача. Не мога да не съм доволен - все пак спечелихме точка. Има някои неща, които трябва да ги изговорим вътре в клуба и тогава ще стане ясно какво да очакваме“.