Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, говори след нулевото равенство на неговия отбор при визитата на Пирин Благоевград.

"Трябваше да спечелим не една, а три точки. Тръгваме си само с точка, има го във футбола. Добър мач. Много сериозни и мобилизирани бяха момчетата. Добър мач за нас от футболна гледна точка. Каквото трябва, правим. Тренираме го. Ще дойде и голът. Според мен отбор, без значение кой, ако има цели, няма как да играе без напрежение. Нашият отбор играе под едно професионално напрежение. Браво на момчетата. Винаги съм казвал, че сме зависими от нас самите, още откакто започнах да работя с тях“, продължи той.

"Не е сега моментът и мястото да говорим за нещата извън терена, това не е от 3-4 месеца, това е от миналото лято. Отборът се бори по най-добрия начин и постигна максимални резултати. Аз съм доволен от тези резултати, защото този отбор можеше да се разпадне още през зимата. Можеха да разтрогнат всички по вина на клуба, защото няма финанси. Тръгнаха си само четирима. Казвам само някои неща. Поел съм ангажимент към момчетата, че до края на сезона никакво мърдане няма. Това го казах, когато започнаха някакви проблемчета. Някой ако иска, може да напусне. Не мога да спра никого. Момчетата постъпиха много мъжки. Никакво навеждане на главите. Ще играем за победа, както във всички мачове“, продължи бившият наставник на ЦСКА.

"Останаха верни, лоялни, въпреки финансовите проблеми, които са от една година. Всички фенове на Хебър трябва да са добре информирани. Трябва да има единство и да се поддържа този проект. Това е въпрос на желание. Бившият кмет, настоящият, в общинския съвет си мерят ластиците. Потопи се проектът волейбол, от смяната на властта много хора имат желанието да потопят и проекта футбол в Пазарджик. Поздравления за всички, които останаха верни до края. Много пъти се казва нещо, но това е истината. Не искам да коментирам дали ще оставам в момента. Най-вероятно намеренията и разногласията, липсата на обединение, как виждаш проекта? Аз не го виждам. Нека всички, които казват, че милеят за Хебър, да помагат. Има школа, но без първи отбор какво правим? Къде ще отидат тези дечица?“, завърши Пенев.