През почти целия мач на терена имаше само един отбор и това бе Арда. Това заяви разочарованият треньор на Ботев (Враца) Даниел Моралес след загубата на тима си от Арда.

В Кърджали Арда победи Ботев (Враца) с 4:0 в мач от 9-ия кръг в efbet Лига.

"Допуснахме елементарни грешки – заяви специалистът. - И индивидуавлно, и колективно поведението е нула, нула. Няма да търся сега причината зa това поведение, по-голяма част от вината е в мене. Но играхме страхливо. Не казвам за първи път - не е срамно да паднеш от такъв прекрасен отбор. Съжалявам за феновете във Враца. Доста хора са се прибрали в къщи и гледат мача. И се извинявам на нашия град, лично се извинявам на кмета, на ръководството. Има неща, които мога да контролирам, но и такива, които не мога да контролирам. Не мога да контролирам всичко, което играчите взимат като решения на терена. Няма ден, в който да не говоря за поведение, отношение. Ние трябва да уважаваме труда си. Не съм тука да говоря против нито един футболист, но те трябва да покажат мъжкото. Защото те взимат решения, те играят. Аз като съм играл, съм се справял горе долу добре в моята кариера".

Даниел Моралес не спести добри думи за представянето на съперника.

"Арда е на малко по-добро ниво от нашето, но ние имаме потенциал да бъдем малко по-добри от това днес“, посочи Моралес.

"Не може без страст, душа и сърце да играеш футбол – заявие още треньорът на Ботев (Враца), комчентирайки поведението на футболистите си. - Не знам дали играят против моите виждания. Ако сте на тренировка, ще видите как се справят - прекрасни. Всеки треньор е страдал, дори и Моуриньо, дори и Гуардиола. Аз може би сега също страдам заради моята визия. Но имам повече вяра в този отбор. Трябва да се замислят футболистите глобално зa бъдещето си, за кариератa си. Ако тази година пак сме в долната шестица, къде ще отидеш след това? Няма да отидеш в ЦСКА и Лудогорец. Няма да се развиеш. Не става така. Същото е и за мене като треньор".