Президентът на Славия Венцеслав Стефанов скочи на Любослав Пенев. Също така увери феновете на тима, че няма разрив в отношенията му с треньора Златомир Загорчич.

"Разговаряме с него. Когато резултатите са негативни, не е в негов интерес да разговаряме, защото ще търпи критики, което е нормално. Моите претенции към него са да дава шанс на младите резултати, защото те се отблагодаряват. Нямам претенции към него", разкри Стефанов.

"Когато разчиташ на собствените си кадри, береш плодове. Сеем, за да пожънем. Радвам се, че момчетата показват, че имат голямо бъдеще. Те са верни рожби на нашия клуб и феновете ги обичат. Има ли оферта са Светослав Вуцов, няма да го спираме. Дай Боже да видим трансфер, няма да го спираме. Това лято вярвам, че ще има оферта".

"Любо е известен с изказванията си. Той първо говори, после мисли. Имаше отменен гол за Славия при 0:0 още в началото, за него нищо не казва. Господинът Пенев явно забрави когато тези съдии, за които казва - поръчковите, като спаси Гошо Петков дузпата в Пазарджик, и те наредиха да бъде пребита. И Хебър си я вкараха. Тогава му беше добре, а сега като не му изпълняват желанията - са поръчкови".