Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не спести критики към футболистите си въпреки победата над Хебър.

В двубой от 7-ия кръг в efbet  Лига Локомотив ( Пловдив) победи като гост Хебър с 4:3.

"Искам да похваля играчите ми за това, което показаха през първата част на мача – каза Александър Томаш след двубоя. – След почивка отстъпиха инициативата на домакините. Няма как да съм доволен от представянето ни тогава. Да вкараш четири гола значи, че правиш всичко със сърце. Обичам човек да влага сърцето си в това, което прави.

Браво на футболистите и благодаря на феновете. Този спектакъл е за феновете. Аз като треньор не съм доволен, защото можеше да решим по-рано мача. Това значи, че има какво да работим. Не допуснахме тактическа нестабилност. Теренът не отговаря за професионален футбол. Противникът беше агресивен срещу нас. Трябва да се подобряваме и да влагаме сърцето си.

Напълно наясно съм къде се намира нашия отбор. Ние сме в процес на изграждане. Футболът е за феновете, но трябва да охладим страстите. Имаме много път да извървим, за да се превърнем в отбора, който искам да бъдем. И аз мечтая, но съм реалист".

Треньоарът на Локомотив говори и за евентуални нови попълнеания.

"Ако излезе футболист, който може да вдигне класата на нашия отбор, ще го привлечем. Ако не - оставаме в този състав. Това, което се случва в момента е само благодарение на футболистите", категоричен че Томаш.