Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев заяви, че в клуба няма да има ново силно лице, а подредена структура.

"Ние с Филип поемаме пълната отговорност, за да създадем екип. Имаме пълната подкрепа и увереност и се надяваме да имаме силен клуб. Няма да има т.нар. силен човек, който да взема решенията“, каза Орманджиев.

"Собственикът няма да е главен скаут, а ще има подредена структура. Ще имаме пълно доверие на треньора и треньорската институция. Ще изговорим с хора свързани с армейската общност, които искат да работят. Имаме време да ги обявим. ЦСКА няма да съкращава хора, а ще търси допълнително хора, които да работят за клуба“, допълни той.

"Събитията със смяната на собствеността се случиха бързо и бяха изненадващи и за нас самите. От тази гледна точка сме притиснати от времето. Ние обаче сме наясно с процесите в клуба.Имаме достатъчно време да си подредим нещата и да изберем точните играчи. Прибързаните решения водят до недобър резултат“, заяви Орманджиев.

Ето какво сподели и другият директор в клуба Филип Филипов:

"Позицията Президент на ЦСКА не е обсъждана. Ние със Стоям ще водим преговорите с хората, които евентуално биха дошли на работа в клуба. С никого от тези имена, които се цитираха в медиите, не е говорено и не е обсъждано – треньор, директор, пресслужба. Всичко са спекулации в пресата. "Клубът паралелно ще работи в 3 направления – подобряване на инфраструктурата – стадион, база в Панчарево, която продължава да се развива. Там ще се изгради още един терен, изгражда се ресторант. За ДЮШ мястото е отредено и ще бъде изградена модерна европейска база за нашите деца, в която ще има условия за тяхното развитие. Другото е развитието на отбора, а третото е развитието и структурирането на клуба“, добави Филипов.