Ботев (Пловдив) стартира продажбата на билетите за мача от II плейофен кръг (7 – 10 място) на efbet Лига срещу ЦСКА 1948. Двубоят е в понеделник, 6-и май от 20:15 ч. на стадион "Христо Ботев“ в Пловдив.

Билетите са налични онлайн на kolezha.bg, като при покупка през сайта получавате и 5% отстъпка от цената. Пропуски ще се продават още в двата фен магазина на клуба и на касите в деня на мача.

Цените на билетите са както следва:

– Трибуна Юг – 12 лв.

– Трибуна Изток – 15 лв.

– Трибуна Север – 12 лв.

– Централна трибуна (блок А1 и А7) – 15 лв.

– Централна трибуна (блок А2 и А6) – 20 лв.

– Централна трибуна (блок А3, А4, А5) – 30лв.

– Централна трибуна (блок Premium 1 и 3) – 35 лв.

– Централна трибуна (блок Premium 2 VIP с кетъринг) – 70 лв.

– Притежателите на клубна карта "VIP" разполагат с 50% отстъпка при закупуването на 2 регулярни билета за срещата.

– Притежателите на клубна карта "1912" могат да се възползват от 40% отстъпка за един пропуск за срещата.

– Деца до 4 години (включително) – влизат безплатно на мачовете (без място).

– За инвалиди с инвалидни колички, както и за техните асистент-придружители, входът е безплатен. За тях е обособено специално място пред централната трибуна, като те ще влизат през входа между централната и южните трибуни.

Пропуските за феновете на ЦСКА 1948 могат да бъдат закупени в деня на мача на каса пред гостуващия сектор на стадион "Христо Ботев“, уточняват от ръководството на "канарчетата".

За мачовете от плейофната фаза на първенството Ботев стартира специална инициатива. Всички деца между 5 и 14 години (включително) влизат на трибуна Север (сектор D) напълно безплатно, като трябва само да вземат своя безплатен билет от каса или някой от нашите магазини. Единствените условия са да се представи документ, удостоверяващ възрастта на децата, както и всеки малчуган да бъде придружен от възрастен (за когото важат стандартни цени). За всеки редовен билет за възрастен за трибуна Север (сектор D) се полагат до два безплатни детски пропуска.

Сблъсъкът с ЦСКА 1948 се явява пряк дуел за 7-о място. В момента Ботев е на 8-а позиция с 44 т., като и столичани имат толкова, но имат предимство в преките мачове. В първия плейофен кръг за сезона "канарчетата“ отстъпиха у дома от Славия с 0:1.