Треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро не спести критики към представянето на футболистите си в атака срещу Славия след равенството между двата отбора.

Отборите на Славия и ЦСКА-София завършиха на столичния стадион "Александър Шаламанов“ наравно 1:1 в мач от 19-ия кръг в efbet Лига.

“Нямахме достатъчно класа в атака – заяви треньорът на ЦСКА-София след мача. - Не бяхме на нивото си и сме много разочаровани, че изпуснахме точки днес. Не е лесно да се играят толкова много мачове, но същото важи и за Славия, така че това не може да е оправдание. По-скоро съм притеснен от колективното представяне на офанзивните играчи, а не индивидуално. Днес не създадохме достатъчно в предни позиции, така че сме притеснени“.

Нестор Ел Маестро разясни и ситуацията, при която влезе в спор с наставника на Славия Златомир Загорчич.

"Нормална ситуация, която се случва във всеки мач и не искам да коментирам, че сме спорили със Загорчич, от мен няма лоши чувства – категоричен бе треньорът на ЦСКА-София. - Играхме в трудни условия днес. Имате достатъчно камери, за да можете да прецените ситуациите. Трябва да подобрим представянето си, за да победим в следващите мачове".