Разочаровани сме, защото бяхме в по-добра форма преди дербито. Това заяви след равенството между ЦСКА-София и Левски треньорът на "армейците“ Нестор Ел Маестро.

ЦСКА-София и Левски завършиха наравно 1:1 в мач от 13-ия кръг в efbet Лига.

"Искахме да спечелим заради нашите фенове – не скри разочарованието си Ел Маестро след двубоя. -  Когато водиш в класирането, но когато изоставаш в мача, можеш да преживееш този мач, защото в крайна сметка трябва да го преживееш. Не видях красив футбол от нито един от отборите. Все още е доста рано през сезона. В предходната пауза подобрихме доста неща. Няма магическа формула да бъдете мотивирани и спокойни по едно и също време.

Типично е за дербито да има такова нещо - инициативата се сменя. Трябваше да изиграем по-добре първото полувреме. Казахме си някои много ясни думи на полувремето. Този път не крещях толкова много. Реакцията след почивката беше прекрасна. Съжаляваме за най-чистото положение в мача, когато Естрада и Назон не можаха да вкарат веднага след изравнителното попадение. Това беше най-чистото положение. Ако го бяхме вкарали, щяхме да победим“.

Треньорът на ЦСКА-София призна, че тимът му не е изигрпал от силните си мачове.

"Няколко дни ще почиваме и ще продължим да работим усилено – добави специалистът. - В следващата фаза на първенството искаме да спечелим всички мачове.  Те също имаха проблеми с нашите офанзивни играчи, това е футболът. Днес не става дума за мотивация, когато има дерби. Трябваше да покажем повече самочувствие, когато владеем топката. Втората част беше по-добра за нас. Ще се възползваме от почивката по същия начин, както миналия път".