Христо Крушарски, който неколкократно заяи през изминалите седмици и месеци, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз призна, че все още не е взел крайно решение по тази тема.

Президентът на Локомотив Пловдив говори пред колегите от БНТ и заяви, че днес му предстои среща със Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов.

"Помоли ме за среща. За мен е по-добре да си кажем нещата преди, а не след това. Защото човек може да реши за по-доброто да направи крачка назад. Ще ги изслушам да видя какви са техните предложения и до 29-и имам още време да обмисля какво да направя", обясни Крушарски.

"Българският футбол може да се оправи с ред и порядък. Управленският опит не се насажда, а се изгражда. Човек, за да ръководи трябва да има опит. Това не са топката и талантът. Най-големият проблем на БФС е, че през тези години не си подготви кадри. Аз съм минал през етапа от долу до горе", обясни Христо Крушарски.

"Вече разговарях с Манол Иванов и Михаил Касабов, те ме потърсиха. За единия знам много, за другия малко. Михаил Касабов го познавам най-добре. Той е човек в световния футбол", заяви Крушарски.

"Проблемът на българския футбол не е БФС, а клубовете. Никой не може да ме убеди, че някой ще ми повлияе да се променя мнението, което съм си изградил и какво ще направя", каза още той.