Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, коментира актуалните теми в клуба след края на сезона.

"Феноменален сезон накрая. За нас е нормално да пуснем повече млади момчета и да дадем почивка на някои играчи. Те получиха 5 дни почивка. Накрая мисля, че сезонът завърши феноменално със спечелването на Купата на България“, сподели Керкез.

"Преди да дойда знаех, че Ботев Пловдив е голям, велик клуб, а публиката е много емоционална и винаги подкрепя отбора, давайки всичко във всеки мач. Не очаквах, че публиката ще пее моето име, но това е феноменално за всеки треньор, за всеки играч, когато публиката показва любовта си към него."

"Днес беше много емоционален мач за Лъчо Балтанов, който е истинска легенда тук. Радвам се, че ще остане в отбора като треньор и може един ден да дойде на моето място, но трябва лека полека“.

"Имаше напрежение, ако искаш да постигнеш нещо голямо, няма как да няма напрежение. Разбирате колко хора обичат Ботев и е нормално да имаме желание да спечелим Купата. Не мога да кажа, че съм бил сигурен, че ще спечелим Купата, но както аз, така и играчите вярвахме, че можем да я спечелим“, призна треньорът на "жълто-черните“.

"Ботев Пловдив трябва да е в първите 3-4 отбора в България и ще работим, за да го постигнем“, завърши Душан Керкез след последния мач на Ботев Пловдив през този сезон.