Старши треньорът на Ботев Враца - Христо Янев сподели, че "зелените" започват подготовка за пролетния полусезон в Първа лига без нови попълнения.

"Надявам се цялата година да бъде по-позитивна за нас и да постигнем резултати, които всички искаме. Първите десет дена ще останем във Враца, а след това ще отидем на лагер, където ще проведем останалата част от подготовката. Смятам, че до подновяването на шампионата ще бъдем добре", каза бившият наставник на Пирин Благоевград.

"Започваме на този етап без нови попълнения, но преговаря с футболисти и техните мениджъри. Няма да прибързваме, защото искаме да вземем подходящите хора. Търсим състезатели на няколко позиции, но трябва да са в добро физическо състояние, да искат да играят и да се развиват. Моето желание е да работя с повече български футболисти, за да им дам възможност да развиват качествата, които имат. В крайна сметка и трябва да се съобразим със ситуацията, защото някои от тях имат условия, които са непосилни за нашия клуб“, заяви Янев.