Ръководството на ЦСКА дари част от седалките от ст. "Българска армия" на Септември Тервел от Североизточната трета лига. Предстоящата реконструкция на съоръжението на "червените" започна с демонтаж на останалите седалки по стадиона. Именно част от тях бяха дарени на клуба от североизточна България, чийто треньор е бившият играч на Левски Георги Иванов-Геша.

Това не е първият клуб, който получава седалки от легендарния стадион в Борисовата градина. През декември от Асеновец (Асеновград) също се похвалиха, че ще получат 1000 броя седалки.

"Група всеотдайни фенове на Септември 98 се намират на "Българска армия“ и свалят седалки, които се даряват от ръководството на ЦСКА за стадион "Кан Тервел“ (с огромната заслуга на представителя на фенклуб "Добрич“ и наш приятел и съгражданин Стефан Стефанов), за което благодарим от все сърце! Стефко и Сиско са с бус, с който ще се транспортира дарението, а в екипа, изпратен от Община Тервел за демонтажа, са Гуджо, Гочо, Тошко и Дамян!... Сърдечни благодарности на всички участници в доброто дело", написаха от Септември (Тервел) в социалните мрежи.