ПФК Берое пусна в продажба билетите за домакинството срещу Локомотив Пловдив. Срещата от ХХIX кръг на efbet Лига е насрочена за 14-и април, неделя от 19:30 часа.

"Цената на билет за мача е 15 лв. в предварителна продажба, а в деня на мача – 20лв. Пропуските за VIP зоната са на цена от 40 лв. в предварителна продажба, а в деня на мача са 50лв. Очакваме ви!

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн  ТУК

Билети се продават и на четирите каси на Eventim  в Стара Загора:   1. ТЕХНОПОЛИС – бул. "Никола Петков“ (до Парк Мол) 2. OMV Дезинтегратор – бул. "Руски“ 3. ОМV Стара Загора – Три Чучура – кв. "Три чучура“ 4. Български пощи – ул. "Св. Княз Борис I“ 81 .

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват.

Входът за лица до 14 г. и над 70 г. ще бъде безплатен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация, която може да изтеглите от ТУК", написаха от Берое на клубния си сайт.