Старши треньорът на Берое - Хосе Луис Ачиари, говори след победата на неговия тим срещу ЦСКА 1948. Старозагорци спечелиха гостуването си в Бистрица с 1:0.

"Искам да поздравя играчите. Изиграхме много качествен мач, много добър от първата до последната минута. На моменти играхме чудесно с топката. Имахме няколко ситуации за гол. Имаше и тези ситуации, в които липсваше последният пас. Много съм доволен от интелигентната игра на нашия отбор и трите точки срещу един много добър опонент", започна Ачиари.

"През първото полувреме нямахме този контрол над играта. Имахме три, четири ситуации за гол, които бяха много опасни за противника. Но нямахме този контрол на топката, който искахме. През второто полувреме започнахме да играем нашата игра, чувствахме се добре с топката. Искахме да не допуснем гол в нашата врата. Всички играчи се стараеха това да не се случи. Много важно за нас бе да спечелим, за да може нашите фенове да ни видят как печелим", каза наставникът на Берое.

"Нашата цел е да сме в елита. Сега мислим за следващия мач, който е много важен за отбора, за града, за нашите фенове. Ние гледаме да работим по най-добрия начин, за да се развива отборът. Ние искаме да възстановим тези играчи, които днес се раздадоха и да подарим нова победа на нашите фенове. Ще играят най-добрите играчи, които са възстановени и конкурентноспособни", завърши аржентинецът.