Не са ми поставяне конкретни цели. Задачата, за момента, е да печелим максимално много точки, за да вдигнем отбора на по-високо ниво. С добра подготовка и още 1-2 попълнения ще направим добри резултати и ще се стремим за средата на таблицата, което е реалност в този момент. Седмото място и борба за Лига на конференциите, което ще е голям успех. Това коментира треньорът на Локомотив София Данило Дончич.

Специалистът изрази задоволство, че в кратки срокове, след като пое тима от Стойчо Стоев, е успял да се запознае с качествата на играчите и да анализира точно моментната ситуация.

Треньорът на Локомотив посочи още, че на този етап не е била обсъждана с ръководството зимната селекция на "железничарите“.

"Откакто аз съм треньор взехме двама футболисти и благодаря на ръководството и собственика, че успяхме да направим тези трансфери – каза Данило Дончич. –  Те бързо се вписаха в колектива и вече показват, че можем да разчитаме на тях. За зимната подготовка - нека първо минат мачовете с Пирин Благоевград и Арда, и след това ще седнем и ще мислим върху селекцията".