Геороят за Лудогорец при днешния успех над ЦСКА-София с 1:0 в среща от последния кръг на есенния полусезон в Първа лига - Спас Делев беше много емоционален след победата.

“Мисля, че това е изцяло за труда на всички мои съотборници, които днес се раздадоха на 100 %, за да постигне, този много важен успех за нас. Искахме да покажем, че сме по-добрия отбор. Знаехме, че ще е тежък мач. Бяха напълнили стадиона, което е радващо. Нека всеки мач да е пълен стадионът. Това дава импулс на всеки един футболист се раздава на 100%. Много важни три точки за нас днес", започна Делев.

“За да си по-добър, значи всеки един има качества. Като му се отдаде шанс, трябва да го покаже. Знаехме, че ЦСКА, гледаме ги в последно време, че играят повече директен футбол. Ние искахме да си подаваме топката. Понякога ти се водиш и по техния стил. Това е адреналин. Преди мача си го повтаряме, че не трябва да се водим по тяхната игра. Радващо е, че успяхме да победим.

Може би повлиява, че се нарушава ритъма на игра, но и миналия път така спряха и после вкарахме гол. Може би малко импулсивно реагирах. Исках да се израдвам, да изкарам моята емоция. Не съжалявам за тази моя емоция. Това ми е работа. Няма значени срещу кого излизам. Играл съм в ЦСКА, но това е минало. Аз се боря в момента за Лудогорец. Радвам се, че успях да помогна на отбора", добави още той.

“Всеки един мач в Лудогорец е като финал. Трябва да излизаме, да показваме, че искаме да израстваме във всеки един мач, няма значение срещу кого се изправяш. Важно е след днешната победа, този импулс, който има в отбора, да го пренесем в четвъртък, за да може да вземем този мач, който ни е супер важен.

Ще искаме да измием този срам, който получихме там. Вижда се, че големи отбори като Фенербахче загубиха с доста голям резултат. Мисля, че ще е съвсем различен мачът в четвъртък и се надявам ние да сме крайни победители", завърши Спас Делев.