По стар обичай си вкарахме повече напрежение. Радвам се, че победихме, макар и по трудния начин. Това заяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след победата на тима си над Ботев Враца.

В мач от 23-ия кръг в efbet Лига Черно море победи като домакин Ботев Враца с 2:1.

"Такива мачове са ни най-трудни – коментира след двубоя наставника на "моряците“ Илиан Илиев. – Така бе и срещу Пирин Благоевград, и срещу Етър.  Важна е победата. Ботев смени схемата, влезе с чужденците и коренно се промени облика“.

Специалистът бе категоричен, че не е имало отпускане.

 "Ботев започна по-агресивно да играе – поясни специалистът. - Както се казва - загубиха мача и се втурнаха. Възползваха се от една наша грешка и накрая имаше напрежение. Важни са трите точки и сега се готвим за Берое.

Ние в последните години играем еднакво добре и като гости, и като домакини. Понякога дори и като направиш равен все едно си загубил и имаме такъв манталитет. Трябва в такива мачове да осъзнаеш, че точките са важни. В такива мачове, ако вкараме това напрежение, с напредване на първенството ще имаме проблем. Пак сме в тройката. Тези мачове са като награда, трябва да нямаме търпение да излезем и да изиграем мача, а да не се сковаваме.

Гледахме Берое, ще ги гледаме и с ЦСКА. Поредният труден мач, надявам се да сме по-спокойни. Трябва да си връщаме контрола на топката".