Новият президент на Българския футболен съюз Георги Иванов заяви, че след избирането му на 15 март, не е водил разговори с Павел Колев и Михаил Александров.

"Конгресът бе преди седмица и през този период се опитвам да оправим ежедневните неща в БФС, които са страшно много. Стават доста промени и скоро ще ги разберете. Не съм се срещал и не съм предлагал отговорен пост след избирането ми за президент на никой. Появилите се информации през последните дни за Павел Колев (изпълнителен директор) и Михаил Александров (технически директор), за които ме питате, на този етап са спекулации", коментира Иванов пред Sportal.

"Говорено е с Борислав Попов и той остава изпълнителен директор на този етап. Бъдете малко по-търпеливи и скоро ще научите за промените, гарантирам ви, че такива вече има и ще има, а също и, че ще бъдат обявени пред цяла България. Както казах - искам да върнем доверието на хората в БФС и федерацията да бъде прозрачна организация, която да се опитва ежедневно да помага и развива футбола на всички нива в България".