От ръководството на ЦСКА-София обявиха, че за мача срещу Левски ще има много по-голям контрол за дублиране на билетите, както и двойни проверки пред стадиона.

Директорите на "армейците“ Филип Филипов и Стоян Орманджиев коментираха решението дербито с Левски да се играе с гостуваща публика, което бе взето след среща с представители на СДВР.

"Доволни сме, нашата позиция бе от самото начало, че феновете трябва да са на стадиона – категоричен бе Филип Филипов. - Не искахме да лишаваме нито нашите привърженици, нито тези да Левски да бъдат на стадиона. Буферните зони са с оглед инцидентите, които не искаме да се случват с изстрелването на ракети. Феновете трябва да спрат един път завинаги с това. Полиция, клубове, охранителна фирма и фенове трябва да се обединим, за да може футболът е да бъде прекрасна емоция, а не война. От този мач натам ще имаме много по-голям контрол за дублираните билети. Ще има двойна проверка".

"Ще бъде по-сериозна проверката на входовете потвърди и другишят изпълнителен директор на ЦСКА-София Стоян Орманджиев. - Всички заедно решихме да има публика на стадиона. Имаме перфектна комуникация“.