За всички е ясно, че това не е ЦСКА и трябва да настъпят кардинални промени в клуба. Те се случват със смяната на собствеността още от един месец. Хората са прави да недоволства. Това заяви изпълнителният директор на ЦСКА-София Филип Филипов след загубата на отбора от ЦСКА 1948.

Тимът на ЦСКА 1948 победи ЦСКА-София с 2:0 на Националния стадион "Васил Левски“ в плейофен сблъсък за място в квалификациите на турнира Лига на конференциите.

"Кардиналните промени не са започнали след този мач, от един месец има много сериозни промени в клуба, които другата седмица ще бъдат обявени и ще видите, че през този сезон се е работило много и не е само този мач причината да станат промени – заяви още Филипов – Ясно ни е какви бяха промените в клуба, промените в управлението, така че следващата седмица ще имате яснота“.

Филипов бе категоричен, че не е коректно цялата вина за провала на ЦСКА-София да се хвърля върху един човек в лицето на Стамен Белчев.

"Той пое отбора в много сложен момент за клуба и не мисля, че той трябва да отнася цялата вина – анализира Филип Филипов. - Всички сме виновни за това. Нормално е феновете да са недоволни. Хората идват, подкрепят отбора постоянно. Който ме познава, знае, че съм отговорен човек. В следващите две години аз ще съм този, който ще носи цялата отговорност в спортно-техническата част и всички упреци могат да са срещу мен. Аз не се страхувам, от седем годишен съм в ЦСКА, винаги работя със сърцето си, обичам клуба, така че не се притеснявам. Футболистите не знам дали осъзнават - гробно мълчание. За ЦСКА първо трябва да имаш сърце, за да носиш "червената" фланелка, тя е голяма тежест. ЦСКА е институция, не отива ЦСКА да играе по този начин“.